20/10/1385 چهارشنبه

0

اخباردانشجویی

بيانيه اعتراضي دانشجويان دانشگاه آزاد نسبت به احكام تعليقي و توبيخي صادر شده
روزنه
دانشجويان در تاريخ مبارزات دانشجويي خود شاهد فراز و نشيب‌هايي در راه رسيدن به آزادي و برقراري جامعه‌اي دمكراتيك بوده‌اند و همواره با ديد انتقادي به حاكميت خواسته‌هاي توده‌هاي مردم را نمايندگي كرده‌اند. و در اين راه از هيچ تلاشي فروگذار نبوده‌اند و اكنون نيز با تمام توان خود در اعتراض به وضع موجود در دانشگاهها در مبارزه‌اي پيگير و نفس‌گير هستند.
ما دانشجويان دانشگاه آزاد سنندج نيز بنا به رسالت خود از هجوم و تعرض همه جانبه نسبت به فعالان دانشجويايي و سياسي كشور در تجمع اعتراضي روز 23 آذر ماه 85 دانشگاه آزاد سنندج مراتب اعتراض خود را به گوش همگان رسانديم.
در اين راستا بعد از گذشت حدود يكماه از اين واقعه، روز شنبه 16 دي ماه 8 نفر فعالان تشكل دانشجويي هاوري طي احكامي سنگين و بي‌سابقه از طرف كميته انظباطي اين دانشگاه از 2 ترم تعليق و تبعيد به دانشگاه ديگر تا توبيخ كتبي و درج پرونده به شرح زير ابلاغ شد.
1- سوران حسيني: 2ترم تعليق و با احتساب سنواب و تغيير محل تحصيل
2- پيمان نعمتي : 1ترم تعليق و با احتساب سنواب و تغيير محل تحصيل
3- احسان احمدي: 1ترم تعليق و با احتساب سنواب و تغيير محل تحصيل
4- ئاكو قيصري: 1ترم تعليق و با احتساب سنواب و تغيير محل تحصيل
5- كامران رحماني: 1ترم تعليق و با احتساب سنواب و تغيير محل تحصيل
6- خسرو الهي: توبيخ كتبي و درج در پرونده
7- ياسر گلي: توبيخ كتبي و درج در پرونده
8- كورش مرب : توبيخ كتبي و درج در پرونده
لذا ما دانشجويان محكوم به تعليق و توبيخ اعتراض خود را نسبته به احكام صادره كه بدون هيچ گونه حق دفاعي، از طرف كميته انظباطي دانشگاه بوده را محكوم مي‌كنيم و از تمامي فعالان دانشجويي و سياسي و مدافعان حقوق بشر مي‌خواهيم كه در برابر اين تعرض بي‌سابقه ساكت نمانند و مراتب اعتراض خود را نسبت به محكوم كردن اين احكام ابراز دارند
دانشجويان محكوم به تعليق و توبيخ
دانشگاه آزاد سنندج
دانشگاه مملو از فرياد اعتراض مرگ بر ديكتاتور بود
ایرانپرس نیوز
سایت ادوارنیوز: متن زیر ترجمه گزارشی است که در تلویزیون بی بی سی پخش شده است. به گفته دانشجويان ايراني با توجه به بازنشسته کردن اجباري اساتيد دانشگاه و تهديد دانشجويان فعال سياسي به اخراج، "دومين انقلاب فرهنگي" در حال شكل گيری است. دانشجويان معترض اند كه افکار جامعه بين المللی با پرداختن به مساله هسته اي از توجه به وخيم تر شدن اوضاع حقوق بشر در ايران باز مانده است.
خشم و نفرت دانشجويان در ديدار محمود احمدي نژاد از دانشگاه امير كبير در 12دسامبر(20آذر) جلوه اي بيسابقه يافت. تصاويري كه با تلفن همراه گرفته شده حاكي از خشم دانشجوياني است كه بر ضد رئيس جمهور شعار داده و او را به عدم شايستگي متهم كرده و نماد بد اقبالي مي دانستند.آنها در حالي كه به نشان تمسخر تصوير احمدي نژادرا به صورت وارونه در دست گرفته بودند آن را به آتش كشيدند.
روز پيش از ديدار رئيس جمهورنیز دانشگاه مملو از فرياد اعتراض "مرگ بر ديكتاتور" دانشجويان بود. تلوزيون ايران تنها چند ثانيه از اغتشاش را نشان داد. آقاي احمدي نژاد در روزهاي بعد آن را نشان جسارت در بيان دانسته اطهار داشت: "اين اعتراض نشان داد در مقايسه امروز با روزهاي دانشجويي من در دوره شاه آزادي بيان وجود دارد
در آستانه رياست جمهوری احمدي نژاد دانشگاه ها آرام بود اما تلاش او براي ممانعت دانشجويان ازشركت در مسائل سياسي آنها را بیشتر به مخالفت وادار كرده است.
علي نيكو نسبتي اظهار داشت: "آنها با اعمال فشار سعي دارند دانشجويان را تهديد كنند.آنها مي خواهند ما را بترساننداز اينكه اگر از نظر سياسي فعال باشيم دچار مشكل خواهيم شد."
بر طبق گزارش اعضاي فعال دانشجويي 181دانشجو نامه هايي دريافت كرده اند كه در آن به آنها اخطار مي شود درگير سياست نشوند. اين در حالي است كه 28 ارگان دانشجويي در طي يكسال گذشته بسته شده است.
مهدي امينی زاده كه به خاطر فعاليتهاي سياسي از ادامه ي تحصيل دركارشناسي ارشد رشته ي علوم سياسي محروم شده است مي گويد:" آنها مرا تهديد كردند چنانچه با رسانه ها گفتگو كنم چه بسا اتفاقات بدتري در انتظارم خواهد بود.اما سكوت ما به آنها امكان بهتري مي دهد كه همين بلا را سر بقيه هم بياورند."
آقاي امینی زاده دو بار دستگير شده وهنوز اتهامات ديگري بر عليه او وجود دارد. او كسي است كه در ايران به عنوان دانشجوي سه ستاره شناخته شده است.يعني به خاطر فعاليتهاي سياسي همراه نام او سه نشان وجود دارد،اتهامي كه براي محروميت او از دانشگاه كافي است.
محمد غريب سجادي كه او هم جزو دانشجويان ستاره دار است مي گويد:"كار ما مخالفت با نظام نيست قانون اساسي به ما حق تحصيل داده است."
اما احمدي نژاد منكر آن است كه دولت در صدد تصفييه دانشجويان است. به گفته ي او در دانشگاه ها فضاي باز سياسي ايجاد شده است. او با اشاره به در خواست هاي دانشجويان دريك فضاي باز سياسي گفت:"گوش دولت آماده ي شنيدن درخواست ها و نظرات دانشجويان است".
همين رئيس جمهور براي اولين باراز آغاز انقلاب تا كنون يك روحاني را به سمت رياست دانشگاه تهران انتخاب كرده است آنهم دانشگاهي كه از نظر اعتبار وشركت در فعاليتهاي سياسي رتبه ي اول را در ميان دانشگاه هاي كشور داراست.
آقاي احمدي نژاد به خبرنگاران گفت كه رئيس دانشگاه بايد با دانشجويان رفتاري دوستانه داشته باشد از نزديك با آنها در ارتباط باشد و به خوابگاه هاي آنها سر بزند در غير اين صورت منصب او به شخص ديگري محول خواهد شد.
اولين بار كه رئيس جديد وارد دانشگاه شد دانشجويان با برداشتن عمامه ي او اعتراض خود را نشان دادندکه اين اقدام براي يك روحاني كمال بي حرمتي محسوب میگردد.
آيت الله عميد زنجاني بعد از اين واقعه گفت:"اگر به خوبي از من محافظت نمي شد مراخفه كرده بودندو حتي احتمال داشت جنايتي مثل قتل هم اتفاق بيفتد." با اين همه اظهار داشت:" دانشجويان حق اعتراض دارند".
رئيس دانشگاه منكر 17 تجمع دانشجويي در طي يك سال گذشته است. او مي گويد به غير از اعتراضي كه در هنگام ورود او به دانشگاه رخ داد تنها يك تجمع در روز دانشجو در 6 دسامبر(15آذر) اتفاق افتاد كه به ادعاي او در آن حد اكثر40 نفر شركت داشتند.
اما تصاويرتجمع 6دسامبر(15آذر) حاكي از جمعيتي بیشتر بود. همچنين تصاويري موجود است كه با تلفن همراه از يك راهپيمايي در تابستان گذشته گرفته شده و نيز عکس هایی که تصویر دانشجويان از انتصاب يك روحاني به رياست دانشگاه را نشان مي دهدوزیر آن نوشته است:" اينجا همايش مذهبي نيست اينجا دانشگاه است."
اما مسئله تنها دانشجويان نيستند اساتيد نيز با مشكل مواجه شده اند.رئيس جديد دانشگاه به اجبار 45 نفر از استادان را از دانشگاه تهران اخراج كرد. او گفت سن اين اساتيد بيش ازسن بازنشتگي بود. حال آنكه آنها از رئيس دانشگاه جوان ترند.
آيت الله عميد زنجاني گفت:" بيشتر اين اساتيد نمي توانستند بعد از 30 سال تدريس در دانشگاه در حد يك استاد با شرايط تام كار كنند. همچنين فعاليت خاصي نمي كردند تا موقعيت خود را بهبود بخشند."
عبدالله مومني يكي ازاعضاي فعال دانشجويي مي گويد:"به نظر مي رسد اين عمل آغاز طرح تصفيه ای باشدتا دولت خودرا ازشر آن دسته از روشنفكران سكولاري كه بادولت مخالفت مي كنند خلاص كند". به اعتقاد او پاكسازي زماني آغاز شد كه احمدي نژاد از لزوم حذف انديشه هاي ليبرالي و سكولاريستي از دانشگاه ها سخن گفت.
دانشجويان معترض اند كه افکارجامعه بين المللی با پرداختن به مساله هسته اي از توجه به وخيم تر شدن اوضاع حقوق بشر در ايران باز مانده است.
آقاي نکو نسبتي اظهار داشت : "جمهوري اسلامي از روي قصد توجه جامعه ي جهاني را به مسا له ي هسته اي و نيز حمله ي اسرائيل معطوف ساخته و همين امر باعث بي توجهي به حقوق بشر در ايران شده است".
به اعتقاد او" چه بسا مقامات ايران مساله ي بحران هسته اي ايران را حل كنند ولي از سوي ديگر تمام اعتراضات داخلي خود را سركوب نمايند
اتهام دکتر حسام فیروزی، "اقدام علیه امنیت کشور" است
ایرانپرس نیوز
وكيل مدافع حسام ‌‏فيروزي، پزشك احمد باطبي اعلام كرد كه موكلش از بند 209 زندان اوين به بند عمومي 350 منتقل شده است.
خليل بهراميان در گفت‌‏وگو با خبرنگار "ايلنا"، با اعلام اين مطلب، در خصوص وضعيت پرونده موكلش گفت: موكلم پيش از اين به دادسراي انقلاب تهران احضار شده بود كه پس از مراجعه به اين دادسرا، بازداشت و با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.
وي با بيان اينكه پرونده موكلش در شعبه هفتم بازپرسي دادسراي انقلاب تهران مطرح است، اتهامات موكلش را «اقدام عليه امنيت كشور» و «مخفي كردن زنداني فراري (احمد باطبي)» عنوان كرد
پس از نزدیک به 8 سال زندان عباس دلدار، از زندانیان 18 تير آزاد شد
ایرانپرس نیوز
وكيل مدافع عباس دلدار، از بازداشت‌‏شدگان 18 تير 78 از آزادي موكلش خبر داد. محمدرضا فقيهي در گفت‌‏وگو با خبرنگار "ايلنا"، با اعلام اين مطلب، گفت: با موافقت شعبه ششم دادگاه انقلاب تهران با تقاضاي آزادي مشروط موكلم، وي پس از تحمل هفت سال و شش ماه حبس از مجموع 15 سال محكوميت خود، از زندان آزاد شد. عباس دلدار كه در جريان حوادث كوي دانشگاه تهران در سال 78 به همراه عده‌‏اي ديگر از دانشجويان بازداشت شده بود، پيش از اين به اتهام «تبليغ عليه نظام» و «اقدام عليه امنيت ملي» به تحمل 15 سال حبس محكوم شده بود كه پس از تحمل بيش از نيمي از محكوميت خود مشمول آزادي مشروط شده و از زندان آزاد شد

ارسال یک نظر

0نظرات

ارسال یک نظر (0)