محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران، بار دیگر با انکار اخراج اساتید این دانشکاه به دلیل گرایشات سیاسی میگوید حاضر است با هر استادی که «ادعا دارد به دلایل سیاسی اخراج شده»، مناظره کند. وی روز سهشنبه، ۲۲ اسفندماه، با انکار حتی «یک مورد اخراجی» از دانشگاه تهران، در گفتوگو با خبرگزاری مهر گفت که با این اساتید به دلایلی چون «مشکل اخلاقی»، «عدم نیاز گروه» و «نمرهٔ پایین ارزیابی دانشجویی» قطع همکاری شده است.
او با «گستاخ» خواندن اساتید دانشگاه تهران و علوم پزشکی که مدعی شدهاند به دلایل سیاسی از دانشگاه اخراج شدهاند، گفت: «برخی از آن اساتیدی که در فضای مجازی خیلی سر و صدا میکنند، اتفاقاً مشکل اخلاقیشان محرز است.»
در پاسخ بی این ادعای بیپایه، آذین موحد استاد اخراجی همین دانشگاه در مصاحبه با خبرآنلاین گفت:
«بنده کماکان ممنوع الکار و در انفصال موقت به سر میبرم و تا زمانی که حکم نهایی برایم صادر نشود نهتنها وضعیت تدریس و بازگشتم به کار مشخص نخواهد بود بلکه حتی قادر به شکایت به مراجع قضایی خارج از دانشگاه نیستم زیرا حکم نهایی را صادر نمیکنند. حالا با این اوصاف آقای مقیمی میفرمایند کسی را اخراج نکردهاند، بسیار خوب، شاید اخراج را درست گفته باشند اما باید از ایشان پرسید اساتیدی که ممنوع الکار، تعلیق، منفصل از خدمت و قطع رابطه شدهاند چطور؟ آیا بدنه هیئت علمی همچون قبل از شهریور ۱۴۰۱ همگی مشغول بهخدمت هستند؟ من که نیستم.
بنابراین باید ببینیم ایشان نقش خود را بهعنوان رئیس دانشگاه مادر ایران چه میبینند؟ فقط حفظ ظاهر، بازی با کلمات و عادی جلوه دادن شرایط دانشگاه و همسویی با منویات سیاسی و سیاستورزی، یا مدیریت موثر دانشگاه، حفظ رویکرد آکادمیک و رعایت وجدان حرفهای در حمایت از منافع دانشگاه، رسیدگی شفاف بهحقوق دانشجویان و حقوق اساتید؟ بنابراین توصیه میکنم دوباره از ایشان این سوال را بفرمایید و بخواهید توضیحاتشان را شفاف کنند. من خودم حاضر هستم در اینباره با شخص آقای مقیمی مناظره کنم.»