اخبار دانشجویی
تشنج و درگيری در دانشگاه پلی تکنيک
خبرنامه امیر کبیر
مقارن با ساعت ۱۳ ظهر امروز با حمله انتظامات دانشگاه به تحصن دانشجويان ممنوع الورود شده (اعضای انجمن اسلامی دانشجويان و مديران مسئول نشریات دانشجویی) توسط رياست دانشگاه، دانشگاه متشنج شده و انتظامات دذانشگاه اقدام به ضرب و شتم دانشجويان نمودند. هم اکنون نيز که انتظامات از ورود دانشجويان به دانشگاه جلوگيری می کند، درگيری ها ادامه دارد. حضور نيروهای آموزش ديده انتظامات و حراست کاملا" سازمان دهی شده می باشد.
در پی آن هستيم تا هرچه سريع تر گزارشی تصويری از حوادث اخير ارائه گردد.
تجمع دو ساعته برابر استانداردهاي اصفهان
صاحب قلم
همايش «آسيبشناسي فعاليتهاي صنفي» كه قرار بود روزهاي دوم و سوم آذر در دانشگاه هنر اصفهان برگزار شود از سوي معاونت فرهنگي وزارت علوم لغو شد.
دبير اتحاديه شوراهاي صنفي دانشگاههاي كشور با اشاره به لغو همايش آسيبشناسي فعاليتهاي صنفي در دانشگاه اصفهان گفت: اين همايش از سوي معاونت فرهنگي وزارت علوم و به دليل احتمال سياسي شدن همايش و نزديك شدن به روز دانشجو لغو شد.
پس از لغو همايش آسيبشناسي فعاليتهاي صنفي در دانشگاه هنر اصفهان، شوراهاي صنفي 20 دانشگاه كشور مقابل دانشگاه اصفهان تجمع كردند و در ادامه به سمت استانداري اصفهان حركت كرده و مقابل استانداري به مدت دو ساعت تجمع كردند و با معاون اجتماعي استانداري وارد مذاكره شدند.
شوراهاي صنفي دانشگاهها در سال 84 تصميم به تشكيل يك اتحاديه به نام اتحاديه شوراهاي صنفي گرفتند. اعضاي اتحاديه با آراي دانشجويان انتخاب شدند و فعاليت خود را تحت عنوان اتحاديه آغاز كردند. در حالي كه وزارت علوم معقتد است هر اتحاديه دانشجويي بايد مجوز فعاليت خود را از هيأت نظارت اين وزارت دريافت كند، اما هنوز اعضاي اتحاديه نتوانستهاند مجوز رسمي فعاليت را از وزارت علوم بگيرند و وزارت علوم هرگونه فعاليت اتحاديه شوراهاي صنفي كشور را بدون تأييد هيأت نظارت شوراهاي صنفي وزارت علوم غيرقانوني ميداند.
برخي معتقدند شايد وزارت علوم در حالي كه ميداند اين اتحاديه هدف سياسي ندارد و به خاطر قدرت آن در دانشگاهها مجوز آن را صادر نميكند. چرا كه ترس آن ميرود اين اتحاديه به تشكلي منتقد همچون دفتر تحكيم وحدت تبديل و با نام شوراي صنفي به فعاليت سياسي بپردازد و در همين رابطه به يك نيروي انتقادي تبديل شود.
مديرعامل دانشجويان داخل وزارت علوم تحقيقات و فناوري گفت: اتحاديه شوراهاي صنفي كشور با رأي هيأت نظارت شوراهاي صنفي مشروعيت مييابد و اگر اين شورا اتحاديه را تأييد كند اتحاديه ميتواند به فعاليت خود ادامه دهد. در غير اين صورت اتحاديهاي وجود نخواهد داشت.
حسن مسلمي ناييني باتأكيد براين مطلب كه در حال حاضر اصلاً اتحاديهاي مورد تأييد هيأت نظارت شوراهاي صنفي وزارت علوم باشد، وجود ندارد، تصريح كرد: اگر فعاليتي با اسم اتحاديه شوراهاي صنفي انجام گيرد غيرقانوني است. وي گفت: شوراهاي صنفي بايد براساس آييننامهاي كه در سال 81 درباره شوراهاي صنفي تدوين شد، عمل كند.
دبيران و نمايندگان شوراهاي صنفي دانشگاهها همچنين در بيانيهاي با انتقاد از لغو همايش آسيبشناسي فعاليتهاي صنفي به احتمال سياسي شدن، هدف از برگزاري اين همايش را تعليق نگرش فعاليت صنفي و تخصصي كردن فعاليتهاي صنفي دانشجويي عنوان كردند.
در اين بيانيه آمده است: فعالان صنفي با عرق مطالبه حق از راههاي دور و نزديك به محل همايش آمدند تا اعتراض خود را به اين عمل اعلام كنند. اعتراض به حوزهاي كه شعار فعال كردن فضاي دانشگاه را يدك ميكشد. حوزهاي كه فعالان صنفي را به برخورد علمي با مسائل تشويق ميكند. در ادامه اين بيانيه آمده است همايش مذكور چون جلسات گذشته هيچگونه رنگ و بوي سياسي نداشته و صرفاً به منظور بررسي علمي - تحليلي فعاليتهاي صنفي بوده است. در پايان نمايندگان دانشجويان با اعتراض به برخورد صورت گرفته خواهان پاسخگويي صريح مسؤولان بوده و اعلام كردند: شوراهاي صنفي راه تكامل علمي خويش را كه با تشكيل اتحاديه شوراهاي صنفي قوت گرفته، ادامه خواهند داد.
دبير اتحاديه شوراهاي صنفي دانشگاههاي كشور با اشاره به اينكه متولي اين برنامه مقام نهاد رهبري در دانشگاهها بود، گفت: باتوجه به اين مسأله بايد دليل لغو همايش مذكور توسط وزارت علوم مشخص شود.
عاصمي افزود: مدير كل اجتماعي استانداري اصفهان مسؤول پيگيري اين مسأله از وزارت علوم شده است.
تشنج در دانشگاه علامه در پي درگذشت يك دانشجو
بازتاب
صبح امروز پس از سكته قلبي يك دانشجوي دانشكده مديريت اين دانشگاه در كلاس درس، همكلاسيان وي خواستار حضور اورژانس و انتقال وي به بيمارستان ميشوند .
درگذشت ناگهاني يك دانشجوي دانشگاه علامه طباطبايي موجي از اعتراض و ناآرامي را در اين دانشگاه در پي داشت.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، صبح امروز پس از سكته قلبي يك دانشجوي دانشكده مديريت اين دانشگاه در كلاس درس، همكلاسيان وي خواستار حضور اورژانس و انتقال وي به بيمارستان ميشوند. با اين حال، با گذشت زمان حدودا پنجاه دقيقهاي، قلب وي از كار ميايستد و اقدام اورژانس نيز موثر واقع نميشود.
آخرين گزارشها حاكي است، در پي اين اتفاق، كلاسهاي دانشكده مديريت تا ظهر تعطيل شده و دانشجويان اين دانشكده كه در خيابان توانير واقع است، به اعتراض در داخل دانشگاه پرداختهاند.
لازم به ذكر است جسد دانشجوي يادشده، به بيمارستان دي كه در نزديكي اين دانشكده قرار دارد، منتقل شده است.
«سيد شفيع رضايتي » دانشجوي ترم يك رشته كارشناسي حسابداري دانشكده مديريت بود كه صبح امروز قبل از ورود استاد، در كلاس درس بر اثر سكته قلبي درگذشت.
در عين حال، اتاق بحران اورژانس كشور اعلام كرد: ساعت 8:54:41، يكي از دانشجويان دانشكده مديريت دانشگاه علامه به نام آقاي جهانگيري با موبايل با مركز اورژانس 115 تماس گرفته و وقوع يك فقره حادثه براي يكي از دانشجويان را اعلام كرد.
بدين ترتيب ساعت 8:57:11 رييس بخش اورژانس به منطقه مورد نظر كه حادثه در آنجا رخ داده بود، اعلام وضعيت كرده و مقارن ساعت 9:09:26 يك دستگاه آمبولانس به سرپرستي يك خانم دكتر به دانشكده رسيد.
همچنين اتاق بحران اورژانس كشور در ادامه تشريح نحوه امدادرساني به دانشجوي حادثهديده اعلام كرد: دكتر اورژانس عليرغم اين كه در معاينه اوليه متوجه شده بود كه اين دانشجو فاقد علائم حياتي است، به مدت 45 دقيقه CPR انجام داده و با تزريق آدرنالين، اقدامات اوليه را صورت داده، اما بيمار متاسفانه جان باخته بود.
بر اساس اين گزارش ماموريت اورژانس در ساعت 10:04 پايان يافت .
فوت یک دانشجو بر اثر سهل انگاری مسئولان دانشگاه
ایران پرس نیوز
به گزارش ادوارنیوز، محمد شفیع رضایتی دانشجوی سال اول دانشكده مديريت علامه طباطبايي صبح امروز در دانشگاه دچار تشنج شده و به دليل ممانعت مسوولان از انتقال او به بيمارستان فوت كرد.
مرتضی اصلاحچی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه با اعلام این خبر گفت اين دانشجو براي دريافت قرص يا دارويي جهت بهبودي به مسوولان دانشگاه مراجعه كرده كه آنان هيچ كمكي به اين دانشجو نكردند.
به گفته اصلاحچي, مسوولان دانشگاه اجازه ندادند كسي دانشجوي مذكور را به بيمارستان برساند و دستور دادند كه بايد تا رسيدن آمبولانس صبر كنند این در حالی است که این دانشکده در نزدیکی بیمارستان دی تهران واقع است.
دبير انجمن اسلامي دانشگاه علامه طباطبايي تصريح كرد: دانشجوي مذكور پس از مدتها انتظار در اثر تشنج و سكته قلبي در محل دانشگاه فوت كرد .
اخراج 14 تن از كارمندان دانشگاه علوم پزشكي كردستان
پیک ایران
به گزارش ايلنا از مركز سنندج , دو تن از كارمندان اخراجي در گفت و گويي اختصاصي جزئيات اين موضوع را تشريح كردند.
"ماريا متولي" كارمند اخراجي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: مسوولان دانشگاه مهرماه امسال در نامه اي به 17 تن از پرسنل اعلام كردند كه با شركت خدماتي" شكوه آريز" قرارداد منعقد نمايند واز اين تاريخ دانشگاه هيچگونه مسووليتي در قبال پرسنل ندارد .
او گفت: هر كدام از ما 20 تا 22 سال سابقه خدمت در دانشگاه علوم پزشكي را داريم, بنابراين از انعقاد قرارداد با شركت فوق خوداري كرديم اما سه تن از همكاران به خاطر مشكلات زندگي به ناچار قرار داد بستند و 14 مربي و كمك مربي دانشگاه كه اغلب سرپرست خانوار هستيم , 16 مهرماه اخراج شديم.
متولي ادامه داد : در سال 60 طبق مصوب هيات دولت مهدكودكها در سطح كشور رسميت پيدا كرد و در اين راستا بنا به دستور مديريت امور استخدامي وقت دانشگاه علوم پزشكي كردستان كليه مربيان و كمك مربي هاي مهد كودك وابسته به دانشگاه استخدام و هر كدام در قسمتي مشغول به كار شدند .
وي تصريح كرد : طي نامه شماره 15372/14/14 تمام شرايط استخدام انجام گرفت اما متاسفانه در زمان مديريت وقت امور استخدامي دانشگاه كليه مدارك را بنا به دلايلي از بين بردند .
وي گفت: دوباره در سال 79 صرفا به خاطر اينكه تعدادي از پرسنل مهدكودك را اخراج نمايند، از طرف دانشگاه علوم پزشكي كردستان از 37 نفر آزمون استخدامي گرفته شد اما بعد از آزمون معلوم شد 20 نفر از كساني كه در آزمون شركت نكرده و يا اينكه شرايط استخدام آنها از قبل مهيا شده بود، استخدام شدند و 17 نفر ديگر كمافي السابق به خدمت خود ادامه داديم .
وي گفت : اغلب خانمها در طول خدمت خود دوره هاي تخصصي را گذرانده اند بنابراين مسوولين مي توانستند به جاي اخراج با توجه به تخصص پرسنل آنها را در واحدهاي مختلف به كار گيرند .
وي گفت: سوال ما اين است چرا پس از 20 سال كار در مهدكودك ها و واحدهاي مختلف دانشگاه علوم پزشكي مسوولين مي خواهند ما را سرگردان و در بلاتكليفي نگهدارند .
خانم "سروش" يكي ديگر از كارمندان اخراجي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: از مهرماه سال جاري طبق بخشنامه هيات وزيران تمامي پرسنل مهد كودك ؛ تاسيسات، سرويس هاي رفت و آمد,آشپزخانه و غيره بايد به بخش خصوصي واگذار گردد و پرسنل رسمي به واحدهاي نيازمند منتقل شوند .
وي تصريح كرد : از آنجايي كه ما هم طبق بخشنامه جزو پرسنل استخدامي دانشگاه ميباشيم دانشگاه علوم پزشكي بدون توجه به بخشنامه ما را اخراج كرد.
وي اضافه كرد : ما به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي استان و استانداري شكايت كرده و درخواست اجراي بخشنامه هيات دولت را نموده ايم در اين خصوص كارشناسان استانداري در جواب شكايت ما اعلام كرده اند كه مهد كودكها مي توانند تا پايان سال 86 به فعاليت قانوني خود ادامه دهند .
وي گفت: ما از طريق اداره كار در خصوص طرح طبقه بندي مشاغل و احقاق حق از دانشگاه علوم پزشكي كردستان شكايت نموده ايم اما اداره كار استان نظارت دانشگاه علوم پزشكي را در حكم صادره خود لحاظ نموده است .
وي ادامه داد: با توجه به اينكه اداره كار متولي اجراي كار مي باشد و يا مي توان گفت تمامي كارگران از جهت قانون كار زير مجموعه آن ادا ره هستند پس بنابراين اداره كار مي توانست از اين بي عدالتي جلوگيري نمايد و اجازه ندهد ما را كه اغلب سرپرست خانواده هستيم، اخراج نمايند . وي گفت: ما خواهان رفع مشكل و ابقاي به كار و اجراي طرح طبقه بندي مشاغل و همچنين اجراي قانون كار مي باشيم
خبرنامه امیر کبیر
مقارن با ساعت ۱۳ ظهر امروز با حمله انتظامات دانشگاه به تحصن دانشجويان ممنوع الورود شده (اعضای انجمن اسلامی دانشجويان و مديران مسئول نشریات دانشجویی) توسط رياست دانشگاه، دانشگاه متشنج شده و انتظامات دذانشگاه اقدام به ضرب و شتم دانشجويان نمودند. هم اکنون نيز که انتظامات از ورود دانشجويان به دانشگاه جلوگيری می کند، درگيری ها ادامه دارد. حضور نيروهای آموزش ديده انتظامات و حراست کاملا" سازمان دهی شده می باشد.
در پی آن هستيم تا هرچه سريع تر گزارشی تصويری از حوادث اخير ارائه گردد.
تجمع دو ساعته برابر استانداردهاي اصفهان
صاحب قلم
همايش «آسيبشناسي فعاليتهاي صنفي» كه قرار بود روزهاي دوم و سوم آذر در دانشگاه هنر اصفهان برگزار شود از سوي معاونت فرهنگي وزارت علوم لغو شد.
دبير اتحاديه شوراهاي صنفي دانشگاههاي كشور با اشاره به لغو همايش آسيبشناسي فعاليتهاي صنفي در دانشگاه اصفهان گفت: اين همايش از سوي معاونت فرهنگي وزارت علوم و به دليل احتمال سياسي شدن همايش و نزديك شدن به روز دانشجو لغو شد.
پس از لغو همايش آسيبشناسي فعاليتهاي صنفي در دانشگاه هنر اصفهان، شوراهاي صنفي 20 دانشگاه كشور مقابل دانشگاه اصفهان تجمع كردند و در ادامه به سمت استانداري اصفهان حركت كرده و مقابل استانداري به مدت دو ساعت تجمع كردند و با معاون اجتماعي استانداري وارد مذاكره شدند.
شوراهاي صنفي دانشگاهها در سال 84 تصميم به تشكيل يك اتحاديه به نام اتحاديه شوراهاي صنفي گرفتند. اعضاي اتحاديه با آراي دانشجويان انتخاب شدند و فعاليت خود را تحت عنوان اتحاديه آغاز كردند. در حالي كه وزارت علوم معقتد است هر اتحاديه دانشجويي بايد مجوز فعاليت خود را از هيأت نظارت اين وزارت دريافت كند، اما هنوز اعضاي اتحاديه نتوانستهاند مجوز رسمي فعاليت را از وزارت علوم بگيرند و وزارت علوم هرگونه فعاليت اتحاديه شوراهاي صنفي كشور را بدون تأييد هيأت نظارت شوراهاي صنفي وزارت علوم غيرقانوني ميداند.
برخي معتقدند شايد وزارت علوم در حالي كه ميداند اين اتحاديه هدف سياسي ندارد و به خاطر قدرت آن در دانشگاهها مجوز آن را صادر نميكند. چرا كه ترس آن ميرود اين اتحاديه به تشكلي منتقد همچون دفتر تحكيم وحدت تبديل و با نام شوراي صنفي به فعاليت سياسي بپردازد و در همين رابطه به يك نيروي انتقادي تبديل شود.
مديرعامل دانشجويان داخل وزارت علوم تحقيقات و فناوري گفت: اتحاديه شوراهاي صنفي كشور با رأي هيأت نظارت شوراهاي صنفي مشروعيت مييابد و اگر اين شورا اتحاديه را تأييد كند اتحاديه ميتواند به فعاليت خود ادامه دهد. در غير اين صورت اتحاديهاي وجود نخواهد داشت.
حسن مسلمي ناييني باتأكيد براين مطلب كه در حال حاضر اصلاً اتحاديهاي مورد تأييد هيأت نظارت شوراهاي صنفي وزارت علوم باشد، وجود ندارد، تصريح كرد: اگر فعاليتي با اسم اتحاديه شوراهاي صنفي انجام گيرد غيرقانوني است. وي گفت: شوراهاي صنفي بايد براساس آييننامهاي كه در سال 81 درباره شوراهاي صنفي تدوين شد، عمل كند.
دبيران و نمايندگان شوراهاي صنفي دانشگاهها همچنين در بيانيهاي با انتقاد از لغو همايش آسيبشناسي فعاليتهاي صنفي به احتمال سياسي شدن، هدف از برگزاري اين همايش را تعليق نگرش فعاليت صنفي و تخصصي كردن فعاليتهاي صنفي دانشجويي عنوان كردند.
در اين بيانيه آمده است: فعالان صنفي با عرق مطالبه حق از راههاي دور و نزديك به محل همايش آمدند تا اعتراض خود را به اين عمل اعلام كنند. اعتراض به حوزهاي كه شعار فعال كردن فضاي دانشگاه را يدك ميكشد. حوزهاي كه فعالان صنفي را به برخورد علمي با مسائل تشويق ميكند. در ادامه اين بيانيه آمده است همايش مذكور چون جلسات گذشته هيچگونه رنگ و بوي سياسي نداشته و صرفاً به منظور بررسي علمي - تحليلي فعاليتهاي صنفي بوده است. در پايان نمايندگان دانشجويان با اعتراض به برخورد صورت گرفته خواهان پاسخگويي صريح مسؤولان بوده و اعلام كردند: شوراهاي صنفي راه تكامل علمي خويش را كه با تشكيل اتحاديه شوراهاي صنفي قوت گرفته، ادامه خواهند داد.
دبير اتحاديه شوراهاي صنفي دانشگاههاي كشور با اشاره به اينكه متولي اين برنامه مقام نهاد رهبري در دانشگاهها بود، گفت: باتوجه به اين مسأله بايد دليل لغو همايش مذكور توسط وزارت علوم مشخص شود.
عاصمي افزود: مدير كل اجتماعي استانداري اصفهان مسؤول پيگيري اين مسأله از وزارت علوم شده است.
تشنج در دانشگاه علامه در پي درگذشت يك دانشجو
بازتاب
صبح امروز پس از سكته قلبي يك دانشجوي دانشكده مديريت اين دانشگاه در كلاس درس، همكلاسيان وي خواستار حضور اورژانس و انتقال وي به بيمارستان ميشوند .
درگذشت ناگهاني يك دانشجوي دانشگاه علامه طباطبايي موجي از اعتراض و ناآرامي را در اين دانشگاه در پي داشت.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، صبح امروز پس از سكته قلبي يك دانشجوي دانشكده مديريت اين دانشگاه در كلاس درس، همكلاسيان وي خواستار حضور اورژانس و انتقال وي به بيمارستان ميشوند. با اين حال، با گذشت زمان حدودا پنجاه دقيقهاي، قلب وي از كار ميايستد و اقدام اورژانس نيز موثر واقع نميشود.
آخرين گزارشها حاكي است، در پي اين اتفاق، كلاسهاي دانشكده مديريت تا ظهر تعطيل شده و دانشجويان اين دانشكده كه در خيابان توانير واقع است، به اعتراض در داخل دانشگاه پرداختهاند.
لازم به ذكر است جسد دانشجوي يادشده، به بيمارستان دي كه در نزديكي اين دانشكده قرار دارد، منتقل شده است.
«سيد شفيع رضايتي » دانشجوي ترم يك رشته كارشناسي حسابداري دانشكده مديريت بود كه صبح امروز قبل از ورود استاد، در كلاس درس بر اثر سكته قلبي درگذشت.
در عين حال، اتاق بحران اورژانس كشور اعلام كرد: ساعت 8:54:41، يكي از دانشجويان دانشكده مديريت دانشگاه علامه به نام آقاي جهانگيري با موبايل با مركز اورژانس 115 تماس گرفته و وقوع يك فقره حادثه براي يكي از دانشجويان را اعلام كرد.
بدين ترتيب ساعت 8:57:11 رييس بخش اورژانس به منطقه مورد نظر كه حادثه در آنجا رخ داده بود، اعلام وضعيت كرده و مقارن ساعت 9:09:26 يك دستگاه آمبولانس به سرپرستي يك خانم دكتر به دانشكده رسيد.
همچنين اتاق بحران اورژانس كشور در ادامه تشريح نحوه امدادرساني به دانشجوي حادثهديده اعلام كرد: دكتر اورژانس عليرغم اين كه در معاينه اوليه متوجه شده بود كه اين دانشجو فاقد علائم حياتي است، به مدت 45 دقيقه CPR انجام داده و با تزريق آدرنالين، اقدامات اوليه را صورت داده، اما بيمار متاسفانه جان باخته بود.
بر اساس اين گزارش ماموريت اورژانس در ساعت 10:04 پايان يافت .
فوت یک دانشجو بر اثر سهل انگاری مسئولان دانشگاه
ایران پرس نیوز
به گزارش ادوارنیوز، محمد شفیع رضایتی دانشجوی سال اول دانشكده مديريت علامه طباطبايي صبح امروز در دانشگاه دچار تشنج شده و به دليل ممانعت مسوولان از انتقال او به بيمارستان فوت كرد.
مرتضی اصلاحچی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه با اعلام این خبر گفت اين دانشجو براي دريافت قرص يا دارويي جهت بهبودي به مسوولان دانشگاه مراجعه كرده كه آنان هيچ كمكي به اين دانشجو نكردند.
به گفته اصلاحچي, مسوولان دانشگاه اجازه ندادند كسي دانشجوي مذكور را به بيمارستان برساند و دستور دادند كه بايد تا رسيدن آمبولانس صبر كنند این در حالی است که این دانشکده در نزدیکی بیمارستان دی تهران واقع است.
دبير انجمن اسلامي دانشگاه علامه طباطبايي تصريح كرد: دانشجوي مذكور پس از مدتها انتظار در اثر تشنج و سكته قلبي در محل دانشگاه فوت كرد .
اخراج 14 تن از كارمندان دانشگاه علوم پزشكي كردستان
پیک ایران
به گزارش ايلنا از مركز سنندج , دو تن از كارمندان اخراجي در گفت و گويي اختصاصي جزئيات اين موضوع را تشريح كردند.
"ماريا متولي" كارمند اخراجي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: مسوولان دانشگاه مهرماه امسال در نامه اي به 17 تن از پرسنل اعلام كردند كه با شركت خدماتي" شكوه آريز" قرارداد منعقد نمايند واز اين تاريخ دانشگاه هيچگونه مسووليتي در قبال پرسنل ندارد .
او گفت: هر كدام از ما 20 تا 22 سال سابقه خدمت در دانشگاه علوم پزشكي را داريم, بنابراين از انعقاد قرارداد با شركت فوق خوداري كرديم اما سه تن از همكاران به خاطر مشكلات زندگي به ناچار قرار داد بستند و 14 مربي و كمك مربي دانشگاه كه اغلب سرپرست خانوار هستيم , 16 مهرماه اخراج شديم.
متولي ادامه داد : در سال 60 طبق مصوب هيات دولت مهدكودكها در سطح كشور رسميت پيدا كرد و در اين راستا بنا به دستور مديريت امور استخدامي وقت دانشگاه علوم پزشكي كردستان كليه مربيان و كمك مربي هاي مهد كودك وابسته به دانشگاه استخدام و هر كدام در قسمتي مشغول به كار شدند .
وي تصريح كرد : طي نامه شماره 15372/14/14 تمام شرايط استخدام انجام گرفت اما متاسفانه در زمان مديريت وقت امور استخدامي دانشگاه كليه مدارك را بنا به دلايلي از بين بردند .
وي گفت: دوباره در سال 79 صرفا به خاطر اينكه تعدادي از پرسنل مهدكودك را اخراج نمايند، از طرف دانشگاه علوم پزشكي كردستان از 37 نفر آزمون استخدامي گرفته شد اما بعد از آزمون معلوم شد 20 نفر از كساني كه در آزمون شركت نكرده و يا اينكه شرايط استخدام آنها از قبل مهيا شده بود، استخدام شدند و 17 نفر ديگر كمافي السابق به خدمت خود ادامه داديم .
وي گفت : اغلب خانمها در طول خدمت خود دوره هاي تخصصي را گذرانده اند بنابراين مسوولين مي توانستند به جاي اخراج با توجه به تخصص پرسنل آنها را در واحدهاي مختلف به كار گيرند .
وي گفت: سوال ما اين است چرا پس از 20 سال كار در مهدكودك ها و واحدهاي مختلف دانشگاه علوم پزشكي مسوولين مي خواهند ما را سرگردان و در بلاتكليفي نگهدارند .
خانم "سروش" يكي ديگر از كارمندان اخراجي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: از مهرماه سال جاري طبق بخشنامه هيات وزيران تمامي پرسنل مهد كودك ؛ تاسيسات، سرويس هاي رفت و آمد,آشپزخانه و غيره بايد به بخش خصوصي واگذار گردد و پرسنل رسمي به واحدهاي نيازمند منتقل شوند .
وي تصريح كرد : از آنجايي كه ما هم طبق بخشنامه جزو پرسنل استخدامي دانشگاه ميباشيم دانشگاه علوم پزشكي بدون توجه به بخشنامه ما را اخراج كرد.
وي اضافه كرد : ما به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي استان و استانداري شكايت كرده و درخواست اجراي بخشنامه هيات دولت را نموده ايم در اين خصوص كارشناسان استانداري در جواب شكايت ما اعلام كرده اند كه مهد كودكها مي توانند تا پايان سال 86 به فعاليت قانوني خود ادامه دهند .
وي گفت: ما از طريق اداره كار در خصوص طرح طبقه بندي مشاغل و احقاق حق از دانشگاه علوم پزشكي كردستان شكايت نموده ايم اما اداره كار استان نظارت دانشگاه علوم پزشكي را در حكم صادره خود لحاظ نموده است .
وي ادامه داد: با توجه به اينكه اداره كار متولي اجراي كار مي باشد و يا مي توان گفت تمامي كارگران از جهت قانون كار زير مجموعه آن ادا ره هستند پس بنابراين اداره كار مي توانست از اين بي عدالتي جلوگيري نمايد و اجازه ندهد ما را كه اغلب سرپرست خانواده هستيم، اخراج نمايند . وي گفت: ما خواهان رفع مشكل و ابقاي به كار و اجراي طرح طبقه بندي مشاغل و همچنين اجراي قانون كار مي باشيم